Arrangementskalenderen

okt
24
lør
2015
På Dansefot Color Line Cruise m/ Ingemars, Rainbow, Erik Forfod, m.fl. @ Color Fantasy
okt 24@14:00-okt 26@10:00

Color Fantasy presenterer På Dansefot 24. oktober 

Få med deg høstens På Dansefot-cruise hvor Ingemars, Rainbow og Contiki entrer scenen. Konferansier er Erik Forfod, Norges fremste dansebandgeneral.

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

  • 2-døgns cruise
  • Overnatting i 3-stjerners innvendig lugar
  • Fri adgang til all underholdning!
nov
26
tor
2015
Dansebandcruise med Bjørns Orkester og Lasse Johansen Duo @ MS Bergensfjord
nov 26@13:30-nov 28@12:30

Fjord Line og Seljordfestivalen gjentar vårens store suksess og inviterer festivalgjestene til et hyggelig avbrekk til sjøs! I mai kunne heldige cruisegjester få med seg en forryktende konsertopplevelse når bandet Contrazt inntok Fjord Lounge.

Nå utvider vi konseptet og har fått med oss hele to band, i tillegg til en danseband-DJ som sørger for stemning hele veien. Hold av helga 26. – 29.november! (NB! Båten går fra Bergen/Stavanger 26. og Langesund den 27. november)

Bestill billetter fra Langesund eller Bergen/Stavanger


bjorns

BJØRNS ORKESTER

Bjørns Orkester har vært i toppen i dansebandsjangeren i mange år og blir bare mer og mer populære for hvert år som går.

Populariteten skyldes ikke bare musikken, denne gjengen med joviale og omgjengelige musikere er like populære blant publikum som blant musikerkolleger over hele landet

Beviset for dette fikk de i 2013 i form av utmerkelsen «Gullsko» som «Årets danseband» i tillegg til fantastiske plasseringer på VG-lista Topp40!

 


lasse

LASSE JOHANSEN DUO

Lasse Johansen har delt scene og vært på turné med kjente artister som Sven Ingvars, Vikingarna, Bjøro Håland, Tore Skogmann, Sten & Stanley, Dubliners, Wolfstones og Terje Tysland. Johansen har mange plateutgivelser bak seg og har opp gjennom årene fått tildelt flere priser for sitt musikalske virke, men det som kanskje har gjort mest inntrykk på han selv er den flotte dansebaren i Puerto Rico, Gran Canaria som bærer hans navn.

Til høsten åpner de dørene igjen for fjerde sesong under navnet: Lasse Johansens Dansebar!

 

DJ

I tillegg til disse to solide artistene har vi også med en Danseband-DJ som vil sørge for at du kan svinge deg på dansegulvet ut i de sene nattetimer.