Dansefestivalen i Sel 2016

I år var det 15-årsjubileum for dansefestivalen i Sel som atter i år ble en stor suksess. Mye skal klaffe og også i år må vi gi en kjempehonnør til arrangør, team og flinke medhjelpere.

Det skal mye til for å få alt til å gå som smurt. Renhold på sanitæranleggene fungerte utmerket og vi hørte ikke annet enn skryt fra festdeltakerne. Godt gjort å klare å holde varmt vann til alle som dusjet. «Utedo» med vannklosett er også veldig bra å ha på campen.

Matsalget stod noen profesjonelle, samt lag og foreninger for. Selvfølgelig var det litt kø noen ganger, men det gikk veldig greit.

På tur hjem så jeg ei som stod ute ved butikken. Det viste seg å være hun som drev Coop Marked-butikken som var nærmeste butikk til festivalen. Hun informerte at de hadde litt over en person ekstra denne uka. Jeg er imponert over at de klarer å ta inn passe med mat og drikke i den forholdsvis lille butikken. Arrangøren tok også maten derfra – og det er veldig bra at de støtter den lokale butikken.

Festivalen har tidligere fått pris for å være den festivalen – som setter opp flest busser til og fra området.

Med Rondane som nærmeste nabo anbefales en eller to avstikkere opp dit. Det er god bilvei opp til Høvringen og derfra er det mange merkede stier.

Takker for i år og vel møtt til neste år, alle sammen! 

Tekst og foto av vår veldig flinke reporter Aud-Iren Lyngseth 


Kommentarer: