Contrazt og Ole Ivars på Scandic Parken i Ålesund lørdag 6. februar 2016

Lørdag 6. februar var det stor dansegalla med Contrazt og Ole Ivars på Scandic Parken Hotel i Ålesund. Folk strømmet til og like før kl. 21.00 så var det lang kø ved inngangen. Dette er en tradisjon som blir arrangert i januar/februar hvert år.

Folk fant seg både bord- og sitteplass, og noe godt å drikke. Det meste var på plass til at dette kunne bli en fabelaktig kveld. Like ved kl. 21.30 braket det løs med god musikk fra førstemann Contrazt spilte opp til dans. Og før man visste ordet av det, var dansegulvet fullt av fornøyde danseglade mennesker!

Både Ole Ivars og Contrazt leverte denne kvelden, hvor de dro frem både kjente og litt mindre kjente sanger.

Av Ole Ivars kan man nevne:

* Samefolkets Land
* Jag Trodde Ãnglarna Fanns
* En Får Væra Som En Er
* Kalle Med Fela
* Kongen Av Campingplassen, m.fl.

Av Contrazt kan man nevne:

* Volvo 240
* Na na na
* Om jeg sier at jeg elsker deg
* Kan du prøve å forstå
* Kjære Kristine
* Heaven (en sang de også fremførte i MGP 2015), m.fl.

Bandene hadde hver sin scene, og byttet på å spille. Contrazt var førstemann ut, og gjorde en kjempejobb. De både leverte OG underholdte til langt over forventningene! De flørtet med publikum, spilte bra, og tempoet lå langt over gjennomsnittet.

Likedan da Ole Ivars entret scenen. De også hadde godt lag med publikum, de showet bra på scenen, et virkelig trøkk- og høyt tempo, og scorte en masse bare på sjarmen!

Ole Ivars & Contrazt spilte for fullt hus, og til stadighet var dansegulvet fullt av glade mennesker som svingte seg til flotte toner av både raske- og rolige takter. Og andre som ikke danset, satt ved sine bord med noe godt i glasset og pratet. Det var absolutt rom for begge deler!

Og skryt skal både hotellet- og gallaen ha – det var godt tilrettelagt også for rullestolbrukere og andre med nedsatt funksjonsevne! – flott at alle kan bli inkludert også i ting som dette!

Dette var absolutt en vellykket galla – folk var fornøyd, ting gikk pent- og pyntelig for seg i løpet av kvelden, og alt satt som spikret fra begynnelse til slutt!

Publikum: Ca. 600

Reporter og fotograf Cecilie Krogen

 

Se og skriv kommentarer på disse bildene på Facebook

 


Kommentarer: