10 år med Contrazt – Hele folkets danseband!

Siden starten i 2005 har Contrazt vært et av Norges mest turnerende danseband. Hvert år har det kommet ut nye CD-plater som har gitt heder og ære i form av 4 gullplater – og for ikke å glemme 5 tituleringer som 3 ganger Årets Danseband, Årets Danselåt og 2 ganger årets musiker i gitarist Leif Dybendal.

Nå er det tid for jubilèum – og ikke et hvilket som helst jubilèum: Contrazt feirer 10 år i år!

Jubilèumsåret har så langt vært et eneste stort Contrazt-eventyr. Det begynte allerede i februar med spennende spillejobb i Sverige, VM på ski i Falun. Videre fikk vi, som mange sikkert vet, den store æren av å delta i Melodi Grand Prix. Dette skjedde i mars med drøssevis av Contrazt-fans tilstede i Oslo Spektrum. «Vi laga bygdefest i Oslo Spektrum». En opplevelse for livet!

Ny plate har også blitt gitt ut i jubilèumsåret. «Hælj» kom ut i mars til glitrende anmeldelser og fremragende salg. Jubilèumsåret har også bydd på ny rekord i antall spillejobber. Våren og sommeren 2015 har vært en rekordartet turné for oss, og vi har som et av få band deltatt på alle de store dansebandsfestivalene med fulle hus og stormende jubel overalt!

Og høsten bare fortsetter i samme dur, med jubilèumsfest etterfulgt av spennende reise til Thailand i månedsskiftet oktober/november og Gran Canaria i januar 2016.

 

Jubileumsfest i Vålerhallen lørdag 24. oktober:

Og jubilèumsfest skal det bli neste helg: Contrazt sin egen storstue Vålerhallen, er stedet for feiring lørdag 24. oktober.

Forhåndssalget av billetter har allerede oversteget alle tidligere dansegallaer og vi står i fare for å gå tom for billetter. Det betyr at vi håper på over 1000 Contrazt-venner og utsolgt på jubilèumskvelden!

Der vil du selvsagt få oppleve all musikken, hvor vi også får storfint besøk av sjølveste Vassendgutane, Staysman & Lazz og Mr. Ray, og som seg hør og bør på en jubilèumskveld, har vi selvsagt noe spesielt å by på.

I et eget rom i Vålerhallen vil du kunne få se både klær, bilder, gullplater, utstyr og andre morsomme artefakter som vi i Contrazt har brukt i løpet av våre første 10 år. I tillegg vil det også vises en lysbildefremvisning med unike bilder fra samme periode. Alt selvsagt inkludert i inngangsbilletten. Utstillingen er eksklusiv og vil bare bli vist denne kvelden.

Vår eksklusive jubiléums-t-skjorte vil være til salgs denne kvelden. Denne selges eksklusivt bare nå på lørdag og selvsagt i et begrenset opplag.

 

Det er fortsatt ingen tvil om at Contrazt sin spilleglede og enorme utstråling smitter over på selv den mest stivbeinte dansefoten selv etter 10 år på veien. Contrazt gir alt for at publikum skal få en uforglemmelig kveld, så gå ikke glipp av å oppleve denne gjengen live også på jubileumskvelden!

Medlemmene i Contrazt er alle rutinerte musikere med lang fartstid, og besetningen er: Gro Anita Johansen (vokal), Leif Dybendal (gitar og vokal), Hans Olav Trøen (bass), Roar Sagerud (trommer) og Conny Nordvall (keyboards).

CONTRAZT gjør festlivet «gla’ere» og ser frem til de 10 neste! ☺


Kommentarer:

Exit mobile version