Poulina & Geir Ødegården på Tokke Kulturhus lørdag 3. oktober

Lørdag 3. oktober var vi invitert til Tokke Kulturhus på dans med Poulina & Geir Ødegården. Dansen gikk fra kl 21 til kl 01 bare avbrutt av korte pauser og en spisepause.

Poulina & Geir Ødegården startet opp med å spille en time med god dans som ga fullt dansegulv. Så ble det en times pause med servering av mye god mat og salg av lodder med påfølgende loddtrekning.

Den neste timen fikk gjestene Eivind Riseth (ene halvdelen av 2Gether) og Anne Charlotte Fremmegård fremføre noen av sine låter. Dette var en stor overraskelse for gjestene og de ble begge meget godt mottatt av gjestene som igjen fylte dansegulvet. De fremførte både egne låter og coverlåter. Den siste timen spilte Pulina & Geir Ødegården opp til dans igjen.

Dansegulvet hadde helt perfekt glid og det var helt perfekt for å danse swing på.

Dette er et arrangement  som gjennomføres flere ganger i året med forskjellige lokale trubadurer og noen ganger med mere kjente artister. De trekker gjester fra hele omegnen og resten av Telemark. Denne foreningen har holdt på med denne type arrangement siden begynnelsen av 80-tallet.

Alle gjestene og vi fikk en flott kveld på Tokke Kulturhus med servering av mye flott musikk (og mat) inkludert overraskelser og veldig god mat.


Takk til arrangøren for at vi fikk mulighet til å overvære dette arrangementet!

Reportere/fotografer: Mette Irene og Vegard Rasch-Fjeld

Se disse bildene og reportasjen på FacebookSe disse bildene på Facebook (for å like, tagge og dele videre enkeltbilder)


Kommentarer: