Ole Ivars med ny showturné – Aldri FREåFÅ!

Etter kjempesuksess med 50-års-jubileumskonsertene, har den populære gjengen i Ole Ivars virkelig fått smaken på konsert- og showlivet. Nå i høst kommer de derfor med et nytt tilbud til publikum, showkonserten Aldri FREåFÅ! 

Aldri FREåFÅ! tar Ole Ivars det enda et hakk videre. Når publikum fra høsten av benker seg i kulturhus og konsertsaler for å innta den nye Ole Ivars-menyen, får de oppleve nye, underholdende sider ved det som mange kaller Norges beste live-band.

I tillegg til kjente og kjære ingredienser i form av velsmakende Ole Ivars-toner, har de tilsatt ei ekstra stor ause med humor, noen hektogram galskap, ei spiseskje med eksotisk musikk-krydder, og en skikkelig slump med godfølelse.

På denne turnéen har Ole Ødegård, William Kristoffersen, Tore Halvorsen, Willy Foss, Bjørn Elvestad og Arild Eng også med seg tidligere Ole Ivars-medlem og Kykelikokos-gjøgler Jørn Kolsrud. Sammen drar de hverandre ut i det som for Ole Ivars er et nytt og spennende underholdningsterreng. De har likevel ikke glemt at de skal ha den solide 50 år lange og velprøvde Ole Ivars-tradisjonen med seg i bagasjen.


Her kan du se showet i høst:

Oktober:

12. Åmot Kulturhus, 2450 Rena
13. Støren Kulturhus, Støren
14. Olavshallen, Trondheim
15. Dampsaga Kulturhus, Steinkjer
24. Eidet Kulturhall, 6265 Vatne

November:

03. Storstova, Bryne
04. Tysværtunet Kulturhus, Aksdal
05. Bømlo Kulturhus, Bømlo
06. Suldal Kulturhus, Suldal
24. Oseana Kulturhus, Os
26. Voss Kulturhus, Voss
27. Thon Hotel, Skei i Jølster

Desember:

11. Chat Noir, Oslo
12. Chat Noir, Oslo

 

Ole Ivars med ny showkonsert

 


Kommentarer: