Plateanmeldelse: Ronny Nilsen – En dag i mitt liv (2015)

Ronny Nilsen har for en stund siden sluppet en ny solo-CD der han står på egne ben. Ronny er vel mest kjent som den ene halvdelen av Pegasus. Denne gangen har han fått hjelp av sin bror Tommy Nilsen til å produsere, arrangere og mikse plata i sitt eget studio, SolysMa.

Alle sporene er nå ene og alene signert Ronny Nilsen. Her får vi en plata som er gjennomsyret med stilen og lyduttrykk fra Pegasus. De som har en forkjærlighet for Pegasus vil uten tvil også falle for denne.

Her blir vi presentert for 10 flotte og helstøpte låter innen et meget dansbart og melodiøst uttrykk. Vi får høre sanger man kan sitte å lytte til i timevis med en stor dybde i tekstene. Det er 8 norske og 2 engelskspråklige tekster på plata denne gang. Låtene ligger innen danseband men beveger seg inn både på country- og visesjangeren. Samtlige låter er dansbare, fra sakte klinbare låter til swinglåter.

Plata er veldig variert og passer både ute på en pub, på en dansegalla så vel som hjemme i sofaen.Produsent Tommy Nilsen har her lagt ned et solid arbeide i studio med lydinntrykket fra Pegasus som en flott basis.

Ronny fremfører låtene på denne plata med sin karakteristiske stemme og komposisjonene sitter trygt der de bør med to så rutinerte personer bak produksjonen.

Plata anbefales på sitt sterkeste. Her kommer høydepunktene på rekke og rad uten noen svake låter.

Karakter: Terningkast 6.

Anmeldt av Mette Irene og Vegard Rasch-Fjeld


Kommentarer:

Exit mobile version