Plateanmeldelse: Ole Ivars – Julefest med Ole Ivars (2011)

Juletida er like rundt hjørnet, og julealbumet til Ole Ivars “Julefest Med Ole Ivars” er nå også ute til salgs.

Her har veteranene i bandet Ole Ødegård og Arne Willy Foss gravd frem 14 gode julelåter som ble spillt inn i perioden 1980-86. Ingen av disse låtene har vært utgitt offisielt via Ole Ivars før. Lasse Johansen synger på ni av låtene og William Kristoffersen på de fem andre låtene.

Vi får servert gamle Prøysen låter som “Julekveldsvise”og “Musevisa” som Lasse Johansen gjør en kjempeflott vokal utførelse på. “Kjære Pappa” har også fått plass på albumet, og er en orginal låt av Lasse Johansen.

William Kristoffersen tar også for seg en god, gammel Prøysen låt, “Romjulsdrøm”, og han skuffer ikke vokalmessig. Han forsetter med julelåter som “Snømannen Kalle” og “Jeg Såg Mamma Kysse Nissen”. William Kristofferen har fått med “Siste Søndag I Advent” som er hans orginallåt. Videre får vi gode gamle låter som “Vi Tenner Våre Lykter Når Det Mørkner”, “Julepotpurri”, “En Stall Under Stjerna” og “Min Barndoms Jul”.

Med et album fullpakket med 14 av kjente og kjære julelåter som det er vanskelig og ikke komme i julestemning av. Ole Ødegård, Arne Willy Foss, Lasse Johansen, William Kristoffersen og Arild Engh har vært med på å lage dette julealbumet.

Siden jeg savner noen låter med fart i, så velger jeg å gi denne juleplaten en god 4´er.

Hva synes du om denne CDen…?

Anmeldt av Birgitte Marie H. Skarshaug


Kommentarer: