Ole Ivars på Musikkflekken i Oslo lørdag 24. november

Lørdag 24. november blir det konsert med gode, gamle Ole Ivars (og utvalgte gjester) på Musikkflekken i Sandvika like utenfor Oslo. En av de fire siste offisielle konsertene med Tore Halvorsen som vokalist i bandet (før Espen Hagen Olsen fra Sogns overtar etter nyttår).

Konkurranse: Se Facebook-siden vår for konkurranse hvor du kan vinne deg to billetter!

I 50 år har Ole Ivars underholdt land og strand i dette vidstrakte landet, i tillegg til internasjonal suksess både i Sverige og Spania. Vi ser fram til en helt magisk opplevelse med noen overraskelser, så vær tidlig ute med å sikre deg plass. Kun 290 billetter.

Med hiter som «Nei, så tjukk du har blitt», «Fem gule enker», og «Jag trodde änglarna fanns», spilte de seg inn i folks hjerter. Bandet har vunnet syv Spellemannspriser, mottatt tre kulturpriser, kåret til Tidenes Norske Danseband av NRK, samt blitt hedret med albumet «En annen dans» der norske toppartister gjorde sin versjon av en Ole Ivars-låt – og dette er bare toppen på kransekaka.

 

Billetter i salg via Ticketmaster

 

 


Kommentarer:

error: