Arrangement- og konserttips autopubliseres nå direkte ut på nettsidene våre

En liten melding til små og store arrangører: Arrangement og konserttips i kalenderen vår legges nå direkte ut på siden vår etter du har sendt det inn! Bruk «Tips om arrangement» oppe til høyre

Gjør dere dette, og også sender oss en melding på Facebook, så legger vi også Facebook-arrangementet for konserten, festivalen og arrangementet deres til også i kalenderen vår der. Vi har nemlig mulighet på Facebook å ”legge til” alle mulige andre Facebook-arrangementer i kalenderen vår der, så det er da dette vi gjør gratis om dere sender inn her på websidene våre først.

Den ny arrangementskalenderen vår har blitt kjempefin hvor man også kan abonnere på alle arrangementene som egen kalender på iPhone/IOS, Android-telefoner og nettbrett, samt i Outlook og Microsoft-enheter.

Ta ellers kontakt for tyngre promotering og ellers annonsering på websidene våre. Bruk kontaktskjemaet her på websidene.


Kommentarer:

error: